Stagebegeleiding

Stagebegeleiding

Stagehulp!

Heb jij moeite bij het vinden van een stageplek? Weet je niet waar je moet beginnen bij het zoeken naar een stage? Heb jij niet helder wat voor een bedrijven er allemaal zijn? Of weet je gewoon nog niet wat voor een type bedrijven goed bij jou passen en zou je het liefst wat stagebegeleiding krijgen? Geen zorgen! Via onderstaande knop vraag jij namelijk gratis (online) persoonlijke stagebegeleiding aan!

Waar bestaat die persoonlijke stagebegeleiding uit?

  • Hulp bij het helder krijgen van jou kwaliteiten & motieven
  • Hulp bij het zoeken naar bedrijven die passen bij jouw kwaliteiten & motieven
  • Ondersteuning bij het maken van een cv/promotiefilmpje
  • Assistentie tijdens jouw sollicitatie (zo kunnen we meegaan naar jouw sollicatiegesprek of je van tevoren van tips voorzien)

Middels een kort (telefonisch) intakegesprek zullen we bepalen welke behoefte je hebt en daarna gaan we direct aan de slag met ons gemaakte plan. Voor je het weet heb jij de stage van jouw dromen!

info@stagebureau-amsterdam.nl

Stagebureau-Amsterdam

Wietske van Esveld

Mijn missie is om jongeren keuzevaardig te maken, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Pas sinds ik weet waar ik goed in ben en wat ik belangrijk vind, haal ik superveel plezier uit de dingen die ik doe. Dat gun ik iedereen. Ik help & coach jou graag bij het vinden van jouw droomstage of eerste baan! Stuur me gerust een berichtje met al jouw vragen!