Deze persoonlijkheidstest is zo betrouwbaar, bijna eng!

Ben jij een protagonist, een bemiddelaar of juist een ondernemer? Tijdens sollicitatiegesprekken hoor je het vaak: ‘wat zijn jouw kwaliteiten?’ of ‘ken jij jouw eigen zwaktes’? Het lijken zulke simpele vragen, maar vaak moet je daar toch even goed over nadenken. En dan kan je ervoor kiezen om een dure persoonlijkheidstest te laten doen, maar eigenlijk is dat niet per se nodig. De test van 16 personalities is namelijk én gratis én zo uitgebreid & betrouwbaar dat het bijna eng is.

Je doet er zo’n 10 minuten over, maar de lap tekst die er dan uitrolt is eng betrouwbaar. Deze test deelt mensen op in 16 verschillende persoonlijkheidstypes. Welke dat zijn lees je hier.

Heb je de test gedaan? Onderstreep dan eens de onderdelen die je echt herkent van jezelf. En die neem je weer mee naar die sollicitatie van jouw droomstage!