5 x opvallende cv’s

Je hebt de stage van je dromen gevonden, maar hoe zorg jij er nou voor dat je opvalt? Het is natuurlijk belangrijk dat jij ervoor zorgt dat jezelf presenteert op een manier die goed past bij het bedrijf. Voor een creatieve stage kan een origineel cv goed werken. Voor een iets formelere functie in de economische sector bijvoorbeeld kan het weer belangrijk zijn om een duidelijk gestructureerd cv te maken. Een ding wat alle cv’s gemeen moeten hebben, is dat de leesbaarheid gewoon goed moet zijn. Toch zijn er mensen die een waar kunstwerk maken van hun cv en zeer opvallende cv’s hebben.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van opvallende cv’s. Wil jij binnenkort de blits maken bij die Amsterdamse stage die jij op het oog hebt? Doe dan meer eens inspiratie op uit de onderstaande vijf voorbeelden van cv’s.

#CV-idee 1 – De artistieke CV

 

 

creatief cv idee1
via blog-jess.com

 

#CV-idee 2 – Werken bij een reisbureau?

creatief cv idee 2
http://www.lifebrander.nl/blog/origineel-cv/25-opvallende-cvs/

#CV-idee 3 – De verhalende/informatieve cv

creatief cv idee 3
via Piktochart

#CV-idee 4 – De creatieve folder als CV

creatief cv idee 4
Via worklad.co.uk

 

#CV-idee 5- De rechtoe rechtaan CV

creatief cv idee 5
Via Pinterest