Een kamer in Amsterdam in ruil voor 10 uur helpen in de wijk!

Ben jij op zoek naar een kamer in de mooiste stad van Nederland? Bij VoorUit krijg je woonruimte in ruil voor minimaal 10 uur maatschappelijk werk per week in de wijk waar je woont. Bij Vooruit werk je aan verschillende projecten in de buurt.

Het kan zijn dat je in charge bent van een moestuin, maar het kan ook dat je een prikactie voor een schone buurt moet organiseren. De projecten richten zich vooral op volwassen bewoners en kinderen van de basisschoolleeftijd. Je wordt ingepland op basis van jouw studierooster. Daarnaast kom je ook wekelijks thuis bij een gezin. Het doel hiervan is om elkaars leefwereld te leren kennen.

En jawel, ze zoeken weer nieuwe (verse) studenten die dit leuk lijken. Deelname aan VoorUit is een aanwinst op je CV en een ervaring voor het leven. Via deze site lees je precies hoe je je aanmeldt!

Photocredits: website Vooruit